CMAS*

Næste Kursus

Pt ingen kurser planlagt

 

Uddannelsen til et stjernet sportsdykker er for dig som gerne vil i gang med at dykke. Du har alle forudsætningerne for at dykke men har aldrig dykket før, eller kun taget et prøvedyk på en ferie sydpå.
 

UDDANNELSENS FORLØB OG VARIGHED

Vi uddanner nye dykkere i hold på max. 6-8 deltagere. Vores uddannelse starter i marts og forløber derefter over ca. tre weekender fordelt med teori, praktik i svømmehal og i åbent vand. Specielt skal man være opmærksom på at åbentvandslektionerne. Her skal man påregne at bruge det meste af dagen.

Vi slutter uddannelse af med at holde bevisuddeling.

 

KRAV TIL KURSETS DELTAGERE

Man skal:

 • være fyldt 14 år
 • kunne svømme
 • som udgangspunkt ikke have astma/allergi, epilepsi eller diabetes, men dette beror på et lægeligt skøn samt din medicinske historie om du kan starte eller ej!
 • kunne gennemføre de obligatoriske prøver

Det kræver et vist engagement at komme igennem uddannelsen. Derudover er det op til én selv hvor meget tid man vil ofre. Nogle nøjes med at bruge nogle få dage om året på dykning - andre bliver nærmest besat af sporten og får dykning som deres største fritidsinteresse!
 

VIL DU VIDE MERE...

Skulle du have lyst til at høre mere er du velkommen til at kontakte Uddannelsesudvalget ( Se øverst på denne side). Du kan også møde op på en klubaften og få en snak over en kop kaffe i klubbens lokaler.
 

Hvad koster det at blive uddannet til CMAS * sportsdykker?

Prisen for kurset er kr. 2.100,00.

Inkluderet i prisen er:

 • Uddannelsesmaterialer (teoribog, tabel, logbog, & elevmappe)
 • CMAS * certifikat

Herudover kommer udgifter til:

 • Lægeattest  - prisen er forskellig og kommer an på den enkelte læge (kan svinge mellem 200 - 1.000 kr.)
 • Kontingent til klubben det efterfølgende år (og forhåbentlig fremefter...)
 • Medlemskab af DSF resten af året
 • Udgifter til forårets dykkerture (kørsel) er ikke inkluderet i prisen, men bliver fordelt ligeligt mellem turenes deltagere
 • Personligt udstyr
   

UDSTYR

Personligt dykkerudstyr (dragt, maske, snorkel, finner m.m.) er ikke inkluderet i prisen. Lungeautomat, flaske og afbalanceringsvest kan til gengæld lånes under hele uddannelsen for et mindre gebyr. (Gebyr, til vedligeholdelse af udstyret)

Hvad det personlige udstyr koster er svært at sige. Udstyr findes i lige så mange prisklasser som det findes i forskellige farver. Køber man nyt eller brugt!

Køber man i forretninger eller handler man på Internet!. Skal man have sidste nye eller kan man godt nøjes med sidste års model! Alt sammen ting der har indflydelse på den samlede pris.

Formand Uddannelsesudvalget

Bestyrelsen
Tlf. 26148203

Mail  mail 

 

Kontakt bestyrelsen, hvis du vil deltage i kurset,
eller hvis du har spørgsmållaugh

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk