JUNIORLEGE

Junior/Ungdom

Juniorlege:

Her kan du se listen over medaljer,

som klubbens dygtige ungdomsdykkere har vundet -

tryk på linket og du får en komplet liste:

 

Juniorlege

Hvert år bestræber vi os på at komme afsted til Juniorlege, som er arrangeret af DSF. Juniorlegene foregår over en weekend, hvor unge fra hele landet mødes og konkurrerer i svømmehallen i fire dicipliner: finnesvømning, finnespurt, kølnerbane og længdedyk.

Vi overnatter normalt på en nærliggende skole eller og det plejer at være rigtig hyggeligt også om aftenen, hvor der er tid til at se film, hygge og snakke.

Selve stævnet er åbent for alle, hvorfor der ikke er noget krav om niveau. Det er altså et meget børnevenligt stævne med plads til alle niveauer. Det plejer at være en rigtig god øvelse også at prøve at konkurrere og opleve hele stemningen ved et rigtigt finnesvømme-stævne. Derudover møder juniorerne andre unge dykkere fra hele landet, som de kan gense på nogle af de andre arrangementer som DSF afholder.

Tid og sted varierer, men stævnet ligger typisk i foråret. 

Link til DSF's infoside om Juniorlegene: http://ungdom.sportsdykning.dk/juniorlege_i_marts/

Tidligere resultater:

 

Juniorlege 2016

Dråben deltog igen i år i juniorlege 2016, som blev afviklet d. 12/13 marts. Af deltagende juniorer havde vi 2, Zenia Bendix og William Hovmand. Desværre fik vi ingen medaljer med hjem, men weekenden var super hyggelig, som sædvanelig.

Vi startede lørdag i Vamdrup svømmehal, hvor dagen bød på diciplinerne finne-spurt og distance. Efter aftensmaden, forberedt af svømmehallens kantine, kørte vi til Vamdrup skole hvor vi indlogerede os og sov på luftmadrasser i klasselokalerne. Søndag blev diciplinerne kølnerbane og længdedyk afviklet.

Alt i alt havde vi en fantastisk weekend, med et godt afholdt stævne.
Af deltagende ledere var Anders og Mia med.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk